Zorg bij u thuis

Zelfstandig wonen met een beetje hulp

U blijft het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen. In uw eigen buurt met bekende gezichten. Daar ondersteunen we u graag bij.

U bent belangrijk

U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook al wonen we met meer mensen in huis, we luisteren altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften.

Onze deur staat open

In onze woonzorgcentra staan alle deuren open als dat veilig genoeg is. U gaat en staat waar u wilt. Een vrij leven is een blij leven.

We zijn te gast in uw leven

We zijn te gast in uw leven. Zorg met hart en ziel is zorg met respect en liefdevolle aandacht voor wie u bent en wat u nodig heeft.

Zo helpen we u thuis

Begeleiding bij (beginnende) dementie

Heeft de arts u verteld dat u of uw partner dementie heeft? Dan heeft u vast veel vragen. Onze casemanager begeleidt u graag, zodat u zo lang mogelijk veilig thuis kunt blijven wonen.

Dagbesteding

Woont u alleen en zijn de dagen soms lang? Heeft uw partner (beginnende) dementie of bent u mantelzorger en wilt u een dagje uw handen vrij hebben? Dan is de dagbesteding een goed idee.

Hulp in de huishouding

Zelfstandig wonen betekent ook: uw bed verschonen, stofzuigen, de ramen wassen. Maar als u ouder wordt gaat dat allemaal niet meer zo makkelijk. Gelukkig kunt u dan hulp aanvragen.

Handen op Bijbel

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is de zorg die nodig is als iemand op korte termijn zal overlijden. De laatste levensfase is een intense periode, die wij met respect en in samenwerking met de familie begeleiden.

Thuiszorg

Dankzij thuiszorg kunt u zelfstandig blijven wonen. Ook als u tijdelijk of dagelijks hulp nodig hebt bij de  dagelijkse dingen, persoonlijke verzorging of verpleging na een ziekenhuisopname.

Zorgalarmering

Zorgalarmering geeft u zelfvertrouwen. Als er iets gebeurt, schakelt u met één druk op de alarmknop onze hulp in. 7 dagen in de week. 24 uur per dag. Een veilig gevoel!

1000+

Fantastische vrijwilligers

1600+

Liefdevolle professionals

8.3

Op Zorgkaart Nederland

Heeft u vragen? Wilt u kennismaken of een rondleiding in een van onze zorgcentra? Op de website niet gevonden wat u zocht? Bel of mail ons gerust.