Ruime, moderne appartementen, wonen in kleine groepen en een gezellig restaurant. Allemaal op loopafstand van het winkelcentrum.

Een nieuw thuis met alles bij de hand

Emma ligt in de wijk Leerdam-West, op loopafstand van het winkelcentrum Europaplein. In de ruime, moderne appartementen voelt u zich snel thuis. De koks verwennen u graag in het gezellige restaurant het Trefpunt. 

Fit blijven

In de ruimte voor fysiotherapie helpen we u weer in beweging. Ook is er een fietslabyrinth om fit te blijven – dit is fietsen voor een beeldscherm. Met de duofiets kunt u lekker buiten een tochtje maken. Dagelijks organiseren we de leukste acitiviteiten.

Gezelschap

Regelmatig komen de kinderen uit de peuterspeelzaal naast ons op visite om u gezelschap te houden of spelletjes te doen. Ook mensen uit de wijk komen bij ons naar de fysiotherapeut of om een potje te biljarten. Het is een gezellig komen en gaan van mensen.

Wie wonen er?

In Emma wonen 60 mensen, verdeeld over 3 torens met 4 verdiepingen.

Kleinschalig Wonen

Er is plek voor 16 mensen op de afdeling Kleinschalig Wonen: 8 voor mensen met dementie en 8 voor mensen die door een lichamelijke, chronische ziekte niet meer zelfstandig kunnen wonen. Beide groepen hebben een eigen huiskamer.

Interne Zorg

Op de afdeling is plek voor 44 mensen die vanwege chronische ziekte of beperkingen dagelijks ondersteuning en zorg nodig hebben.

Activiteiten

We hebben elke dag een gevarieerd aanbod van gezellige activiteiten voor u. Bekijk de maandkalender hieronder.

Dit vindt u bij Emma

Lekker eten, genoeg bewegen en samen leuke dingen doen: Emma is veel meer dan alleen een plek om te wonen.

restaurant icoon

Restaurant het Trefpunt

Onze koks verwennen u graag met de heerlijkste, verse en gezonde gerechten in het Trefpunt. Ook uw familie en andere bezoekers zijn van harte welkom.

Beweging icoon

Fysiotherapie

Bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor advies over looptraining of -hulpmiddelen en oefentherapie. Of  om te leren hoe u het risico op vallen verkleint.

Welzijnsactiviteiten

Muzikale optredens, gezelschapsspelen, stoel-gymnastiek of lekker creatief bezig zijn? Iedere dag organiseren we activiteiten.

welzijn icoon

Cliëntenraad

De Cliëntenraad Emma komt op voor de belangen van de ouderen in dit zorgcentrum en ook van de cliënten die vanuit Leerdam zorg aan huis krijgen.

 

Welkom voor een

rondleiding

Benieuwd naar de sfeer en faciliteiten van dit zorgcentrum? U bent welkom een kijkje te komen nemen. Maak een afspraak voor een rondleiding.

U bent belangrijk

U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook al wonen we met meer mensen in huis, we luisteren altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften.

Onze deur staat open

In onze woonzorgcentra staan alle deuren open als dat veilig genoeg is. U gaat en staat waar u wilt. Een vrij leven is een blij leven.

We zijn te gast in uw leven

We zijn te gast in uw leven. Zorg met hart en ziel is zorg met respect en liefdevolle aandacht voor wie u bent en wat u nodig heeft.