Parkzicht

Sliedrecht

Een riant appartement en de prachtige ligging aan het Feitsmapark. Vanuit het restaurant wandelt u zo de beleeftuin in: een oase van rust en lust voor het oog.

Alles voor uw welbevinden

Op zoek naar een zorgcentrum met een gemoedelijke sfeer? Bij ons heeft iedere bewoner een riant appartement met eigen slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken. De mensen die kortdurend bij ons verblijven hebben een kleinere ruimte en delen een badkamer. U voelt zich snel thuis bij ons.

 

U heeft de regie

Wilt u uitslapen, samen zijn met andere bewoners in de woonkamer of alleen eten op de eigen kamer? Als bewoner kiest u zelf hoe uw dag eruit ziet. Een vrij leven is een blij leven. Mocht het nodig zijn, kunnen wij per persoon instellen of de deur opengaat.

Wie wonen er?

Bij Parkzicht is plek voor 77 bewoners, verdeeld over 3 afdelingen:

Spoorbrug (1e etage)

Hier wonen 19 ouderen met een lichamelijke aandoening. Zij delen een huiskamer waar ze elkaar overdag en ’s avonds kunnen ontmoeten om samen te eten, een praatje te maken of een spelletje te spelen. Deze afdeling heeft ook 8 appartementen voor een kort verblijf.

Merwede (2e etage)

In Merwede wonen 25 mensen met een geriatrische aandoening zoals dementie. De afdeling heeft 2 huiskamers waar bewoners overdag en in de avond kunnen verblijven.

Watertoren (3e etage)

Watertoren huist ook 25 bewoners met dementie. Ook zij kunnen gezellig samenkomen in 2 verschillende huiskamers.

Activiteiten

Elke dag organiseren we gezellige activiteiten. Bekijk de weekkalender hieronder.

Dit vindt u bij Parkzicht

Het Feitsmapark en de kinderboerderij vindt u op loopafstand. Een boodschapje, knipbeurt of gezichtsbehandeling? Hiervoor hoeft u de deur niet uit. In de beleeftuin kunt u heerlijk in de zon of schaduw zitten. Iedereen is er welkom, ook uw familie.

Winkel

Koekjes, verzorgingsartikelen of een kaartje nodig? De winkel is geopend van ma t/m vrij van 9.30 – 12.00 uur en 13.00 tot 16.00. Op zaterdag is de winkel open van 9.30 tot 12.00 uur.

bus icoon

Sjuttultje

In Parkzicht is een rolstoelauto beschikbaar die familie van bewoners kan huren. (Ook van andere locaties). Zo kunt u er samen op uit gaan. Lees meer over het Sjuttultje.

schaar icoon

Kapsalon Parkzicht

De Knipperie is open op ma t/m do van 8.30 – 16.00 uur. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 0184 48 08 17.

restaurant icoon

Restaurant De Zalmschouw

In restaurant De Zalmschouw is het goed toeven. De open keuken en ruimtelijke indeling van het restaurant zorgen voor een prettige sfeer.

Pedicure

De pedicure is aanwezig van ma t/m vr van 9.00 – 16.00 uur. Maak een afpraak met Daniëlle via telefoonnummer 06 46 28 74 57 Of met Esther via telefoonnummer 06 12 30 09 92

welzijn icoon

Cliëntenraad

De Cliëntenraad Parkzicht komt op voor de belangen van de ouderen in dit zorgcentrum en ook van de cliënten die vanuit Sliedrecht zorg aan huis krijgen.

 

welzijn icoon

Vrienden van

Zorg voor ouderen bestaat natuurlijk uit meer dan alleen praktische- en verpleegkundige zorg. Het gaat ook om samen leuke dingen doen, fijne contacten, genieten van muziek en bewegen. De vrienden van helpt mee om dat mogelijk te maken.

Welkom voor een

rondleiding

Benieuwd naar de sfeer en faciliteiten van dit zorgcentrum? U bent welkom een kijkje te komen nemen. Maak een afspraak voor een rondleiding.

U bent belangrijk

U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook al wonen we met meer mensen in huis, we luisteren altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften.

Onze deur staat open

In onze woonzorgcentra staan alle deuren open als dat veilig genoeg is. U gaat en staat waar u wilt. Een vrij leven is een blij leven.

We zijn te gast in uw leven

We zijn te gast in uw leven. Zorg met hart en ziel is zorg met respect en liefdevolle aandacht voor wie u bent en wat u nodig heeft.