Fysiotherapie

Fysiotherapie verlicht en voorkomt klachten

Met het ouder worden, wordt bewegen vaak moeilijker. Lopen, staan en opstaan kan pijnlijk worden, alledaagse handelingen een lastige opgave. Een kneuzing, botbreuk of een langdurige ziekenhuisopname kan dit verergeren. De fysiotherapeuten van Waardeburgh helpen u om uw spieren en gewrichten zo soepel mogelijk te krijgen (en te houden).

De fysiotherapeut helpt u om klachten tijdens het lopen, staan en opstaan te verlichten én nieuwe klachten te voorkomen. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u, zodat u binnen uw mogelijkheden (weer) zo goed mogelijk kunt functioneren in uw eigen omgeving.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten


De fysiotherapeuten van Waardeburgh zijn onder andere gespecialiseerd als geriatrie - en oedeemtherapeut. Daarnaast zijn we aangesloten bij ParkinsonNet. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met andere specialisten binnen Waardeburgh, zoals onze ergotherapeut. Dankzij deze samenwerking kunnen we u de meest waardevolle zorg bieden.

Locaties


U kunt de fysiotherapeut op afspraak bezoeken in onze zorgcentra De Waard, Parkzicht en Pedaja. Indien noodzakelijk behandelt de fysiotherapeut u aan huis.

Hoe vraagt u fysiotherapie aan?


In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar staat of en in welke gevallen u een verwijzing nodig heeft van uw huisarts of medisch specialist. Per zorgverzekering en per aanvullende verzekering verschilt de vergoeding voor fysiotherapie. Wij adviseren u om vooraf navraag te doen bij uw zorgverzekering. U kunt er ook voor kiezen om de behandelingen zelf te betalen. Vraag onze fysiotherapeuten om een kostenopgave. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met onze gratis Seniorenzorglijn: (0800) 456 0 456, keuze 1 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur).

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland