Hulp in de huishouding

Lukt het u (tijdelijk) niet om bijvoorbeeld uw bed te verschonen, te stofzuigen of de ramen te zemen? De huishoudelijke ondersteuning van Waardeburgh biedt uitkomst.
Als u ouder wordt, gaan de dagelijkse taken in huis niet meer even makkelijk. Het bijhouden van het huishouden is best veel werk en zeker de zwaardere klussen worden steeds lastiger. Extra handjes zijn dan welkom.

Taken in overleg


Afhankelijk van uw indicatie kunnen de medewerkers van Waardeburgh u helpen met het huishouden. Waar mogelijk bepaalt u met elkaar welke taken de meeste aandacht verdienen. Bijvoorbeeld de badkamer, de keuken of de slaapkamer? Welke klusjes kunt en doet u het liefst zelf en waarbij kan de medewerker u het beste ondersteunen? Waardeburgh streeft ernaar dat zoveel als mogelijk dezelfde huishoudelijke hulp bij u thuis komt: een vertrouwd gezicht.

Hoe vraagt u huishoudelijke hulp aan?


Voor huishoudelijke hulp van Waardeburgh heeft u een indicatie nodig van uw gemeente. Met deze indicatie wordt de ondersteuning betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Neem voor meer informatie contact op met het Wmo-loket van uw gemeente.

Meer informatie


Heeft u vragen? Neem contact op met onze woonzorgconsulenten via de gratis Seniorenzorglijn: 0800 - 456 0 456 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur).

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland