Palliatieve zorg

Specialistische zorg in de terminale fase

Als iemand de diagnose krijgt dat zijn of haar aandoening niet meer te genezen is en uiteindelijk zal komen te overlijden, biedt Waardeburgh palliatief terminale zorg. Palliatieve zorg is er voor mensen in hun laatste levensfase.
Waardeburgh biedt vanuit haar christelijke identiteit palliatieve zorg binnen de woonzorgcentra en bij de cliënt thuis. De cliënt wordt benaderd en gezien als een mens met een te respecteren eigenwaarde en als medeverantwoordelijk partner binnen het zorgproces. Daarbij vormt de inbreng van de familie en omgeving van de cliënt een wezenlijk onderdeel in het totale zorgproces.

In de organisatie is een groep medewerkers geschoold om palliatief terminale zorg te verlenen. Het is daarbij ook mogelijk om een geestelijk verzorger van Waardeburgh te vragen langs te komen om in gesprek te gaan over de dingen die u bezig houden. Aanvragen voor de inzet van palliatief terminale zorg en hulp bij verpleegtechnische handelingen verlopen via uw wijkverpleegkundige. Ook als u meer vragen heeft over zorg in de laatste levensfase kunt u contact opnemen met een van de wijkverpleegkundigen via telefoonnummer (085) 488 10 77.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland