Zorgalarmering

Waardeburgh houdt een oogje in het zeil

Woont u alleen? Dan staat u vast weleens stil bij de vraag wat er gebeurt als u iets in huis overkomt. Met zorgalarmering van Waardeburgh kunt u direct hulp inschakelen. Het maakt zelfstandig wonen een stuk veiliger.
Zoals iedereen wilt u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen, met behoud van zoveel mogelijk zelfstandigheid. Toch is het een geruststellende gedachte dat in geval van nood iemand wordt gealarmeerd. De medewerkers van Waardeburgh houden 24 uur per dag, 7 dagen per week een oogje in het zeil via zorgalarmering. Zorgalarmering is mogelijk indien u in Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht of Hardinxveld-Giessendam woont.

‘Het is een geruststellend idee dat mijn moeder in geval van nood direct adequate hulp krijgt’

Hoe werkt zorgalarmering?


U draagt de alarmzender om uw nek of pols. In geval van nood hoeft u alleen maar op de knop te drukken, waar in huis u zich ook bevindt. Waardeburgh wordt direct gealarmeerd. Via een open spreek- en luisterverbinding kunt u uitleggen wat er aan de hand is. Als u niet (meer) in staat bent om met de medewerker van Waardeburgh te praten, komt er zo snel mogelijk iemand naar u toe.

Welzijnsmelder


Naast zorgalarmering biedt Waardeburgh de welzijnsmelder. U doet dan dagelijks een melding naar Waardeburgh. Indien u zich niet voor het afgesproken tijdstip meldt, dan komt één van onze medewerkers bij u langs om te kijken of u in orde bent.

Kosten


U betaalt bij Waardeburgh géén installatie- en aansluitkosten voor zorgalarmering, maar uitsluitend maandelijkse abonnementskosten. Bent u lid van Waardeburghplus? Dan profiteert u van korting op het maandbedrag.

Meer informatie of zorgalarmering aanvragen?


Heeft u vragen of wilt u zorgalarmering en/of de welzijnsmelder aanvragen? Neem contact op met onze gratis Seniorenzorglijn: (0800) 456 0 456 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur).

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland