Zaalverhuur

Feestje vieren? Vergaderen?

Als cliënt van Waardeburgh kunt u een zaal huren als u bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum wilt vieren. Ook verenigingen en stichtingen zijn van harte welkom, voor bijvoorbeeld een vergadering of een leuke avond uit. Waardeburgh beschikt over meerdere gezellige recreatiezalen.

De vier zorgcentra van Waardeburgh – Overslydrecht (Sliedrecht), Parkzicht (Sliedrecht), Pedaja (Hardinxveld-Giessendam) en De Waard (Alblasserdam) – beschikken ieder over een mooie, sfeervolle recreatiezaal. Ook de zalen van De Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam en De Schoorsteegt in Papendrecht zijn te huur.

Arrangementen


U kunt desgewenst gebruikmaken van catering door Waardeburgh. Voor elke gelegenheid bieden we een passend arrangement. Afhankelijk van de duur van uw bijeenkomst kunt u kiezen uit een arrangement van twee, drie of vier uur. Ook een diner of buffet behoort tot de mogelijkheden. Ons motto is: van koffie tot ossenhaas, wij kunnen alles voor u regelen! U heeft al een all-in arrangement vanaf € 18,40 per persoon.
De prijzen staan vermeld in onze prijslijst.

Voorstel op maat


Met groepen (vanaf 15 personen) bent u ook buiten de reguliere openingstijden welkom. Bespreek uw wensen met onze medewerkers en wij doen u een mooi voorstel. We denken graag met u mee om uw verjaardagsfeest, jubileum, vergadering of ledenbijeenkomst volgens uw wensen te verzorgen en er een geslaagde dag van te maken!

Contact


Neem voor meer informatie over zaalverhuur en de arrangementen contact op met het Bedrijfsbureau via de gratis Seniorenzorglijn 0800 - 456 0 456.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland