Meer informatie

Wonen bij Waardeburgh

Wanneer u in een zorgcentrum van Waardeburgh komt wonen, bespreekt de woonzorgconsulent samen met u en uw familie tijdens het intakegesprek uw leefgewoonten en zorgwensen. Samen maken we afspraken over bijvoorbeeld de dagelijkse gang van zaken, financiën en wasverzorging.

Naast de afspraken die we samen maken, kunnen we ons voorstellen dat u ook veel vragen heeft. Waar heb ik recht op, nu ik een zorgcentrum woon? Wat kan de cliëntenraad voor mij betekenen? Hoe wordt omgegaan met mijn privacy? Allemaal vragen die we graag voor u beantwoorden. Op deze pagina leest u alles wat u wilt weten over wonen en verblijven bij Waardeburgh.

Brochures van WaardeburghAlgemene voorwaarden Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)


De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en nieuwe zorgovereenkomsten met cliënten. De algemene voorwaarden bestaat uit een algemene module en uit bijzondere modules. De Algemene module is altijd op de zorgovereenkomst van toepassing, ongeacht de soort zorg. Een bijzondere
module is alleen van toepassing in het geval van een specifieke soort zorg. U kunt de algemene module en bijzondere modules vinden op de website van ActiZ.

Zorginstituut Nederland


Op de website van Zorginstituut Nederland vindt u publieksinformatie over alle verzekerde zorg, waaronder de Wet langdurige zorg.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland