Zorgcentrum Pedaja

In het hart van de samenleving

Zorgcentrum Pedaja is het thuis van zestig senioren. Het is een huis met een betrokken, warme sfeer. Er heerst een gezellige bedrijvigheid. Van oudsher worden allerlei gezellige activiteiten georganiseerd. In aanvulling daarop wordt steeds meer maatwerk geboden, door in te spelen op de persoonlijke wensen van bewoners.
In 2019 is

Pedaja

ingrijpend vernieuwd en gemoderniseerd. Verdeeld over drie ruime, lichte etages zijn drie woongroepen gevestigd voor ieder zes clienten met een psychogeriatrische aandoening en twee groepen voor senioren met een somatische aandoening. Naast de woongroepen heeft Pedaja 18 appartementen met een eigen badkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer.

Het pand is voorzien van slimme domotica en maakt het mogelijk om deuren geopend te laten. Bewoners met geheugenverlies kunnen zich hierdoor op een veilige manier vrijer bewegen binnen het pand. in de speciale beweegtuin worden mensen geprikkeld om te werken aan hun vitaliteit.

We voelen ons verbonden met onze bewoners en willen hen waardevolle zorg bieden. Daarbij vinden we het belangrijk om deel uit te maken van de lokale samenleving en kerkgemeenschappen.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland