Meesplein

Leerdam

Wonen in kleine groepen voor mensen met dementie. Meesplein maakt onderdeel uit van complex Poort van West in Leerdam-West. Hier zijn ook een apotheek, huisartsen en andere behandelaars gehuisvest.

Vrij bewegen, voel u thuis

Iedere bewoner heeft zijn eigen kamer. U voelt zich snel thuis in één van de 4 woonkamers. Niemand heeft er een vaste plek en u bent vrij om zelfstandig door de gangen rond te lopen. De muren zijn versierd met schilderingen in de gezellige stijl van Anton Piek. 

Activiteiten

We organiseren voor u de leukste activiteiten: sjoelen en andere spelletjes, muziek luisteren, stoelgymnastiek of samen cake bakken. Als het weer het toelaat gaan we buiten wandelen. En natuurlijk slaan we geen verjaardag over!

De deur staat open

We vinden het contact met onze bewoners heel belangrijk. Daarom staan de deuren van de kantoren van het zorgteam en de locatiemanager altijd open voor u open.

Wie wonen er?

Op de 1e etage van het pand bevindt zich de verpleeg-unit voor 24 ouderen met dementie. 

Op de 2e etage wonen de bewoners van Philadelphia. We delen het gebouw Poort West als goede buren.

Aanvullende zorg

Welke zorg heeft u nodig? In overleg met u en uw familie leveren we de zorg die aansluit bij uw situatie. Van logopedie tot fysiotherapie, alle specialistische zorg hebben we voor uw beschikbaar in het pand.

welzijn icoon

De cliëntenraad

De Cliëntenraad Meesplein komt op voor de belangen van de ouderen in dit zorgcentrum en ook van de cliënten die vanuit Leerdam zorg aan huis krijgen.

Welkom voor een

rondleiding

Benieuwd naar de sfeer en faciliteiten van dit zorgcentrum? U bent welkom een kijkje te komen nemen. Maak een afspraak voor een rondleiding.

U bent belangrijk

U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook al wonen we met meer mensen in huis, we luisteren altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften.

Onze deur staat open

In onze woonzorgcentra staan alle deuren open als dat veilig genoeg is. U gaat en staat waar u wilt. Een vrij leven is een blij leven.

We zijn te gast in uw leven

We zijn te gast in uw leven. Zorg met hart en ziel is zorg met respect en liefdevolle aandacht voor wie u bent en wat u nodig heeft.