Missie en visie

Waardevolle zorg met hart en ziel

Geïnspireerd door het evangelie van Jezus Christus bieden we zorg en ondersteuning aan ouderen die een beroep op ons doen.

Missie (in ontwikkeling)

Wij willen het beste voor alle ouderen in onze regio. Wij bieden wonen, zorg en welzijn van hoge kwaliteit. Gericht op kwaliteit van leven in de thuissituatie of een omgeving die voelt als thuis en vertrouwd. Kleinschalig, dichtbij en gericht op wat iemand wil.

U ervaart in onze huizen de sfeer die u thuis gewend was.

We zijn stevig geworteld in de lokale cultuur en onderdeel van de lokale samenleving.

Visie (in ontwikkeling)

Goede zorg is voor ons ook dat we blijven ontwikkelen en inspelen op de uitdagingen van morgen. Omdat we het iedere dag beter willen doen voor onze bewoners en cliënten.

Dit vraagt om betrokken, toegewijde en deskundige medewerkers. Die werken met en vanuit hart en ziel om een bijdrage te leveren aan het leven van de mensen die één of meerdere diensten van ons vragen. Of dit nu in een zorgfunctie, ondersteunende functie, welzijnsfunctie of technische functie is.

Onze waarden

Het behoud van onze christelijke identiteit is van fundamenteel belang voor ons bestaansrecht. Van iedere medewerker verwachten we dat zij zorg bieden in overeenstemming met onze identiteit.

Dit zijn de waarden die wij het allerbelangrijkst vinden. We dragen ze uit en leven ze voor:

  • Omzien
  • Naastenliefde
  • Warmte
  • Lokaal
  • Betrokkenheid

Visie en meerjarenbeleidsplan

Vanaf januari 2024 gaan Present en Waardeburgh verder als één zorgorganisatie onder de naam Waardeburgh. Er wordt gewerkt aan een nieuwe visie en meerjarenplan passend bij de nieuwe organisatie. Nog even geduld.

Heeft u vragen? Wilt u kennismaken of een rondleiding in een van onze zorgcentra? Op de website niet gevonden wat u zocht? Bel of mail ons gerust.