Pedaja

Hardinxveld-Giessendam

Ruime, lichte etages, 6 kleine leefgroepen en 18 appartementen voor ouderen met een eigen woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

De persoonlijke aandacht die u verdient

Er zijn geen gesloten afdelingen in Pedaja. Het pand is voorzien van slimme technologie die het u makkelijk maakt om de deuren te openen. Bewoners met geheugenverlies kunnen zo op een veilige manier vrij aan de wandel binnen het pand.

Fit blijven

Wilt u fit blijven? In de speciale beweegtuin stimuleren we u om te werken aan uw vitaliteit. Bij mooi weer kunnen we met de bewegingsapparaten buiten bewegen. De beweegcoach, welzijnsmedewerkers en 4 activiteitenbegeleiders bieden dagelijks activiteiten aan 1-op-1 of in groep.

Geestelijke zorg

Wij doen ons werk gericht op uw welbevinden. U krijgt de ruimte om uw leven vorm te geven zoals u dat het beste past. Vanuit onze christelijke identiteit bieden we ondersteuning op alle terreinen.

Heeft u behoefte aan luisterend oor of een goed gesprek over God en geloof? Dan staat een geestelijk verzorger altijd voor uw klaar. Bij Pedaja werken 2 geestelijk verzorgers. Een deel van de activiteiten die we de bewoners aanbieden, heeft een verbinding met het geloof.

Wie wonen er?

Bij Pedaja is er plek voor 60 bewoners, verdeeld over 3 afdelingen. 

  • Op de Afdelingen 1 en 2 wonen mensen met dementie.
  • Begane grond en Afdeling 3 huizen bewoners met een chronische lichamelijke ziekte als Parkinson, longproblemen of de gevolgen van een beroerte.

Er zijn 6 leefgroepen met 6 ouderen. Verder hebben we 18 ruime appartementen. Deze zijn speciaal voor echtparen om samen van hun oude dag te genieten.

Naast onze bewoners zijn mensen uit de buurt welkom voor dagbesteding. Deze dagopvang is speciaal voor ouderen die hulpbehoevend zijn.

Activiteiten

Elke dag organiseren we gezellige activiteiten. Bekijk de weekkalender hieronder.

Dit vindt u bij Pedaja

Pedaja is veel meer dan alleen een plek om te wonen. Voor diverse faciliteiten hoeft u de deur niet uit. Ook mensen die hier niet wonen zijn welkom om boodschappen te doen of in het restaurant een hapje te eten.

Minisupermarkt

Brood, beleg, zeep, chocola of een kaart mét postzegel, u vindt het allemaal hier. De winkel is dagelijks geopend van 9.00 – 17.00 uur.

bus icoon

Sjuttul-bus

In Pedaja is een rolstoelauto beschikbaar die familie van bewoners kan huren. Zo kunt u er samen op uit gaan. Lees meer over het Sjuttultje.

schaar icoon

Kapsalon

De kapsalon is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur. Maak een afspraak via telefoonnummer 06 19 09 37 68.

Dagopvang

Woont u in de buurt van Pedaja en bent u hulpbehoevend? Dan bent u welkom voor de dagopvang van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur.

Beweging icoon

Fysiotherapie

Blijf zo fit mogelijk en voorkom nieuwe klachten. Maak een afspraak met de fysiotherapeut.

restaurant icoon

Restaurant De Hoepmaker

Kom culinair genieten bij De Hoepmaker. Het restaurant is gezellig, modern en tegelijk een beetje nostalgisch. 

Joke's voetzorg

Onze pedicure Joke is beschikbaar op afspraak. Bel voor informatie of een afspraak op: 06 51 69 89 00

welzijn icoon

Cliëntenraad

De Cliëntenraad Pedaja  komt op voor de belangen van de ouderen in dit zorgcentrum en ook van de cliënten die vanuit Hardinxveld-Giessendam zorg aan huis krijgen.

welzijn icoon

Vrienden van

Zorg voor ouderen bestaat natuurlijk uit meer dan alleen praktische- en verpleegkundige zorg. Het gaat ook om samen leuke dingen doen, fijne contacten, genieten van muziek en bewegen. De vrienden van helpt mee om dat mogelijk te maken.

Welkom voor een

rondleiding

Benieuwd naar de sfeer en faciliteiten van dit zorgcentrum? U bent welkom een kijkje te komen nemen. Maak een afspraak voor een rondleiding.

U bent belangrijk

U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook al wonen we met meer mensen in huis, we luisteren altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften.

Onze deur staat open

In onze woonzorgcentra staan alle deuren open als dat veilig genoeg is. U gaat en staat waar u wilt. Een vrij leven is een blij leven.

We zijn te gast in uw leven

We zijn te gast in uw leven. Zorg met hart en ziel is zorg met respect en liefdevolle aandacht voor wie u bent en wat u nodig heeft.