Wonen in een aanleunwoning

Veilig zelfstandig wonen

In een aanleunwoning van Waardeburgh kunt op een prettige en veilige manier zelfstandig blijven wonen, met een steuntje in de rug. U ontvangt verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding op maat. Er houdt altijd iemand een oogje in het zeil. Ook dát noemen wij waardevolle zorg.

Waardeburgh verhuurt aanleunwoningen aan de Kievitlaan in Sliedrecht. Deze aanleunwoningen zijn ook geschikt voor echtparen waarvan één van beiden zorg nodig heeft; u kunt hier bij elkaar blijven wonen. De woning kunt u naar eigen smaak en met uw vertrouwde meubels, geliefde schilderijen en snuisterijen inrichten. Zodat u zich helemaal thuisvoelt!

U kiest


Wonen in een aanleunwoning biedt twee mogelijkheden. Met het Modulair Pakket Thuis (MPT) kiest u zelf welke zorg u wilt ontvangen. Maaltijden en algemene medische zorg vallen niet binnen het MPT. Ook kunt u kiezen voor het Volledig Pakket Thuis (VPT). VPT bevat bijna alle zorg die u met uw indicatie in een zorgcentrum zou krijgen, maar dan in een aanleunwoning. Een breed pakket van zorg en diensten met één aanspreekpunt, dat maakt het voor u makkelijk en overzichtelijk.

Alle faciliteiten van Parkzicht


Wanneer u in de aanleunwoning woont, kunt u gebruikmaken van de faciliteiten en diensten van het naastgelegen zorgcentrum Parkzicht. U kunt bijvoorbeeld eten in restaurant ‘De Zalmschouw’, boodschappen doen in de winkel, gebruikmaken van de kapsalon en deelnemen aan de activiteiten die er georganiseerd worden.

Meer informatie?


Wilt u meer informatie over onze aanleunwoningen? Neemt u dan contact op met onze woonzorgconsulenten via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland